Lian utvider sin produksjon

Fra 01.01.2019 vil Lian ha to fabrikker, henholdsvis på Kyrksæterøra og i Meråker.

Lian gjenintroduserte utadslående produkter til prosjektmarkedet i 2018. Dette ble gjort i en ønsket strategi om vekst, og for å kunne tilby et komplett produktsortiment til prosjektmarkedet.

Vi har ikke kapasitet til å kunne produsere dette produktprogrammet ved dagens fabrikk på Kyrksæterøra, og var derav avhengig av å skaffe kapasiteten fra et annet sted.

Lian sitt søsterselskap, Natre Vinduer AS, har på sin side for stor kapasitet, og en overdragelse av fabrikken i Meråker fra Natre til Lian er i så måte en positiv løsning for begge selskaper, og det bidrar også til å sikre flest mulig arbeidsplasser ved fabrikken i Meråker. I praksis skal fabrikken ved Kyrksæterøra produsere vinduer og vindusdører til det innadslående produktprogrammet, mens fabrikken i Meråker skal produsere vinduer og vindusdører til det utadslående produktprogrammet. Alle produkter leveres med eller uten utvendig aluminiumskledning.

For deg som kunde skal dette i praksis ikke ha noen betydning, og uavhengig om ditt prosjekt skal ha vinduer som slår innover eller utover, så vil det være et og samme Lian som tar hånd om dine behov.

 

Lian Trevarefabrikk AS
Industriveien 10, 7200 Kyrksæterøra, Telefon: 72 45 02 22

E-post: firmapost@lian.no E-post faktura: faktura@lian.no

Personvernerklæring:
Personvernerklæring Lian   –   DOVISTA  –   Dovista Whistleblower